Digiope auttaa opettajia ja yrittäjiä ottamaan digin haltuun opetuksessa tai työyhteisössä

Posted on 04/04/201817/10/2019

Digittääkö koulussanne, oppilaitoksessanne tai yrityksessänne ja etsitte sopivaa kouluttajaa vetämään eri aihekokonaisuuksia? Digiopen kautta saatte kouluttajan aiheeseen kuin aiheeseen digin ja opetuksen kentältä.

Digiopen perustajalla Pasi Mustosella (KM, pedagoginen kouluttaja) on pitkälti yli kymmenen vuoden kokemus opetusmaailman digitalisaatiosta opettajana, viraston TVT-suunnittelijana ja kouluttajana. Digiope, Pasi Mustonen, on vastannut n. 300 koulutustilaisuuden suunnittelusta ja toteutuksesta eri puolilla Suomea viimeisen lukuvuoden aikana (2017-2019). Näissä koulutuksissa Mustonen on tavannut lukuvuoden aikana n. 5500 opettajaa ympäri Suomea koulutussektorin eri asteilla varhaiskasvatuksen yksiköistä yliopistojen henkilöstöön sekä opetusvirastojen henkilöstöön. Tämä mittava kokemus tuo Mustoselle poikkeuksellisen perusteellisen ja syvällisen ymmärryksen opetusmaailman tämän hetkisestä tilanteesta ja opetuksen digitaalisten apuvälineiden hyödyntämisestä, trendeistä ja tarpeista. Mustosen erityinen vahvuus on Office 365-koulutukset.

Digiope järjestää kouluttajan teille sopivaan aikaan ja sopivasta aiheesta. Digiopen verkostosta löytyy varmasti hyvä kouluttaja teidän koulun tai oppilaitoksenne tarpeeseen. Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja pyytäkää tarjousta!

Pasin lisäksi Digiopen taustalla toimii joukko koulutusalan ammattilaisia. Digiopelaiset ovat pitkäaikaisia kehittymisen kavereita ja valmentajia, jotka luotsaavat oikeille digijalanjäljille ja innostavat kokeilemaan uusia ulottuvuuksia, joita teknologia tarjoaa.

Teen yhteistyötä toisien koulutusalan yritysten kanssa.

Office 365-koulutusten sisältöä

Kysy koulutuspakettia opettajille, hallinnon henkilöstölle tai tietohallinnolle!

Koulutukset voivat olla myös mobiililaitteiden käyttöönottokoulutuksia, WordPress-koulutuksia jne…

Tarkemmat tiedot koulutus- ja työhistoristani löytyy vaikkapa LinkedInista.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.